Sałatka z fasolki szparagowej i kiełków fasoli Mung

Sałatka z fasolki szparagowej i kiełków fasoli Mung

Fasola Mung

Składniki:
1 opakowanie kiełków fasoli Mung (150g)
400g zielonej fasolki szparagowej
2 łodygi selera naciowego
1 średnia cebula
oliwa z oliwek
biały ocet winny
sól, pieprz, cukier
Fasolkę szparagową ugotować i ostudzić, kiełki fasoli Mung sparzyć. Przygotować sos dokładnie mieszając oliwę z octem winnym (w proporcjach 2:1), doprawić solą, pieprzem i cukrem do smaku. Posiekać cebulę, zalać ją sosem, dodać drobno pokrojonego selera, fasolkę i kiełki. Dokładnie wymieszać wszystkie składniki i schłodzić w lodówce przez 2 - 3 godziny. Przed podaniem ponownie wymieszać.
GOH Sp. z o.o.

Ul. Sulęcińska 1/5,
04-959 Warszawa
Tel. +48 22 872 10 53
Fax. +48 22 872 95 14
e-mail: biuro@goh.com.pl
 
Polityka prywatności
 
© 2022 Pokarm Życia
Dział sprzedaży:
tel. +48 22 872 10 53 wew. 21
e-mail sprzedaz@goh.com.pl

Dział jakości:
tel. +48 22 872 10 53 wew. 27
e-mail jakosc@goh.com.pl

Dział kadr:
tel. +48 22 872 09 42
e-mail kadry@goh.com.pl

Dział księgowości:
tel. +48 22 872 09 42
e-mail ksiegowosc@goh.com.pl