Grillowane pomidory z bazylią

Bazylia

Składniki:
4 - 6 pomidorów
listki świeżej bazylii
1 - 2 ząbki czosnku
oliwa z oliwek
sól, pieprz
ewentualnie żółty ser
Umyte pomidory kroimy na połówki. Czosnek wyciskamy na prasce i mieszamy z 4 - 5 łyżkami oliwy. Smarujemy pomidory doprawioną oliwą i posypujemy siekaną bazylią. Układamy na aluminiowej tacce i grillujemy przez 10 - 15 minut. Doprawiamy solą i pieprzem, posypujemy świeżą bazylią i polewamy oliwą z czosnkiem. Dodatkowo można pomidory posypać tartym żółtym serem (na 4 - 5 minut przed końcem grillowania).
GOH Sp. z o.o.

Ul. Sulęcińska 1/5,
04-959 Warszawa
Tel. +48 22 872 10 53
Fax. +48 22 872 95 14
e-mail: biuro@goh.com.pl
Dział sprzedaży:
tel. +48 22 872 10 53 wew. 21
e-mail sprzedaz@goh.com.pl

Dział jakości:
tel. +48 22 872 10 53 wew. 27
e-mail jakosc@goh.com.pl

Dział kadr:
tel. +48 22 872 09 42
e-mail kadry@goh.com.pl

Dział księgowości:
tel. +48 22 872 09 42
e-mail ksiegowosc@goh.com.pl