Super bowl z mikroliśćmi amarantusa

Amarantus

Składniki:
Jajko sadzone na maśle
Szparagi smażona na maśle
Pieczona kalarepa (kroimy w kostkę, polewamy olejem i pieczemy w temp 200 stopni ok 20 minut)
Kuskus (przyprowadzony zgodnie z instrukcją na opakowaniu)
Hummus buraczkowy ( miksujemy blenderem: puszka cieciorki, 40g tahiny, łyżeczka kuminu, sok z ½ cytryny, 1 ząbek czosnku, 30 ml zimnej wody, pieczony burak)
mikroliście amarantusa
W misce umieszczamy wszystkie składniki obok siebie, nie mieszając ich.
GOH Sp. z o.o.

Ul. Sulęcińska 1/5,
04-959 Warszawa
Tel. +48 22 872 10 53
Fax. +48 22 872 95 14
e-mail: biuro@goh.com.pl
Dział sprzedaży:
tel. +48 22 872 10 53 wew. 21
e-mail sprzedaz@goh.com.pl

Dział jakości:
tel. +48 22 872 10 53 wew. 27
e-mail jakosc@goh.com.pl

Dział kadr:
tel. +48 22 872 09 42
e-mail kadry@goh.com.pl

Dział księgowości:
tel. +48 22 872 09 42
e-mail ksiegowosc@goh.com.pl