Komatsuna
Bogata w składniki odżywcze, beta-karoten, wapno, żelazo i magnez oraz witaminy A, B2, C, K, E, D.

Smak:
delikatny, lekko słodkawy
Zastosowanie:
Może być spożywana na surowo w sałatce lub na kanapce oraz na ciepło zblanszowana jak szpinak
Polecane do:

Komatsuna jest bardzo popularna w kuchni azjatyckiej. Często określana mianem szpinaku musztardowego czy kapusty japońskiej .
Smak:
delikatny, lekko słodkawy
Zastosowanie:
Może być spożywana na surowo w sałatce lub na kanapce oraz na ciepło zblanszowana jak szpinak
Polecane do:


delikatny, lekko słodkawy
Zastosowanie:
Może być spożywana na surowo w sałatce lub na kanapce oraz na ciepło zblanszowana jak szpinak
Polecane do:



Dostępne opakowania
pudełko 50 g, doniczka
Warunki przechowywania
przechowywać w temperaturze
od + 2 ⁰C do + 8 ⁰C
od + 2 ⁰C do + 8 ⁰C

Smak:
delikatny, lekko słodkawy
Zastosowanie:
Może być spożywana na surowo w sałatce lub na kanapce oraz na ciepło zblanszowana jak szpinak
Polecane do:


