Rukiew wodna
Zawiera więcej beta-karotenu niż marchew, więcej witaminy C niż cytrusy i więcej potasu niż pomidory. Posiada właściwości antynowotworowe. Zawarte w niej izotiocyjaniany powstrzymują proces namnażania się komórek rakowych w guzach. Rukiew to prawdziwy eliksir młodości, spożywany regularnie znacznie poprawia kondycję skóry. Nie tylko opóźnia proces starzenia się skóry, lecz także pozwala zniwelować niektóre widoczne zmiany skórne.
Smak:
lekko pieprzny, chrzanowy
Zastosowanie:
Ma wszechstronne zastosowanie w kuchni. Idealnie smakuje w połączeniu z serami, jako składnik sałatki czy koktajlu. Idealnie
Polecane do:
Ze względu na swoje właściwości zdrowotne, została uznana za najzdrowszą roślinę na świecie. Wyprzedzając szpinak, brokuł i jarmuż.
Smak:
lekko pieprzny, chrzanowy
Zastosowanie:
Ma wszechstronne zastosowanie w kuchni. Idealnie smakuje w połączeniu z serami, jako składnik sałatki czy koktajlu. Idealnie
Polecane do:
lekko pieprzny, chrzanowy
Zastosowanie:
Ma wszechstronne zastosowanie w kuchni. Idealnie smakuje w połączeniu z serami, jako składnik sałatki czy koktajlu. Idealnie
Polecane do:
Dostępne opakowania
pudełko 50 g, doniczka
Warunki przechowywania
przechowywać w temperaturze
od + 2 ⁰C do + 8 ⁰C
od + 2 ⁰C do + 8 ⁰C
Smak:
lekko pieprzny, chrzanowy
Zastosowanie:
Ma wszechstronne zastosowanie w kuchni. Idealnie smakuje w połączeniu z serami, jako składnik sałatki czy koktajlu. Idealnie
Polecane do: