Mizuna
Są źródłem witaminy C, kwasu foliowego i żelaza. Tak jak większość roślin kapustnych, zawierają glukozynolany, posiadające właściwości antynowotworowe.

Smak:
delikatny, trochę musztardowy
Zastosowanie:
świetnie się sprawdzą w mieszankach sałat, jako dodatek do omletów czy na kanapce
Polecane do:
Mizuna to rodzaj japońskiej sałaty. Potocznie nazywana jest często… japońską musztardą.
Smak:
delikatny, trochę musztardowy
Zastosowanie:
świetnie się sprawdzą w mieszankach sałat, jako dodatek do omletów czy na kanapce
Polecane do:

delikatny, trochę musztardowy
Zastosowanie:
świetnie się sprawdzą w mieszankach sałat, jako dodatek do omletów czy na kanapce
Polecane do:


Dostępne opakowania
pudełko 50 g, doniczka
Warunki przechowywania
przechowywać w temperaturze
od + 2 ⁰C do + 8 ⁰C
od + 2 ⁰C do + 8 ⁰C

Smak:
delikatny, trochę musztardowy
Zastosowanie:
świetnie się sprawdzą w mieszankach sałat, jako dodatek do omletów czy na kanapce
Polecane do:

