Groszek
Charakteryzują się wysoką zawartością białka, pomagają budować mięśnie i wzmacniają zęby. Ze względu na zawartość witaminy C posiadają właściwości antywirusowe, wpływają pozytywnie na układ odpornościowy. Systematyczne ich spożywanie reguluje układ trawienny.

Witaminy:
A, B1, B6, B9, C, E i H
Składniki mineralne:
wapń, żelazo, magnez, fosfor, potas, cynk, sód
Smak:
delikatny, lekko słodkawy
Zastosowanie:
doskonale nadają się do sałatek, kanapek oraz jako dodatek do omletów
Polecane do:

W przeciwieństwie do dojrzałej rośliny są łatwiej strawne.
Witaminy:
A, B1, B6, B9, C, E i H
Składniki mineralne:
wapń, żelazo, magnez, fosfor, potas, cynk, sód
Smak:
delikatny, lekko słodkawy
Zastosowanie:
doskonale nadają się do sałatek, kanapek oraz jako dodatek do omletów
Polecane do:


A, B1, B6, B9, C, E i H
Składniki mineralne:
wapń, żelazo, magnez, fosfor, potas, cynk, sód
Smak:
delikatny, lekko słodkawy
Zastosowanie:
doskonale nadają się do sałatek, kanapek oraz jako dodatek do omletów
Polecane do:



Dostępne opakowania
pudełko 50 g pudełko 250 g
Warunki przechowywania
przechowywać w temperaturze
od + 2 ⁰C do + 8 ⁰C
od + 2 ⁰C do + 8 ⁰C
Wartości odżywcze


Witaminy:
A, B1, B6, B9, C, E i H
Składniki mineralne:
wapń, żelazo, magnez, fosfor, potas, cynk, sód
Smak:
delikatny, lekko słodkawy
Zastosowanie:
doskonale nadają się do sałatek, kanapek oraz jako dodatek do omletów
Polecane do:


