Rzodkiewka
Uchodzą za świetny, naturalny sposób leczenia przeziębienia. Wykazują także działanie wykrztuśne, przez co stosowane są w celu oczyszczenia dróg oddechowych, pomagają również przy zapaleniu zatok. Poprawiają kondycję skóry, wspomagają odchudzanie i zwiększają odporność.
Witaminy:
A, B6, C, E
Składniki mineralne:
wapń, żelazo, magnez, kwas foliowy, potas, fosfor, miedź, mangan, siarka
Smak:
ostry, wyrazisty, niemal identyczny jak korzeń
Zastosowanie:
świetnie pasują do kanapek, sałatek, past, twarożków
Polecane do:
Zawierają 2,5 razy więcej witaminy C, niż korzeń dorosłej rośliny.
Witaminy:
A, B6, C, E
Składniki mineralne:
wapń, żelazo, magnez, kwas foliowy, potas, fosfor, miedź, mangan, siarka
Smak:
ostry, wyrazisty, niemal identyczny jak korzeń
Zastosowanie:
świetnie pasują do kanapek, sałatek, past, twarożków
Polecane do:
A, B6, C, E
Składniki mineralne:
wapń, żelazo, magnez, kwas foliowy, potas, fosfor, miedź, mangan, siarka
Smak:
ostry, wyrazisty, niemal identyczny jak korzeń
Zastosowanie:
świetnie pasują do kanapek, sałatek, past, twarożków
Polecane do:
Dostępne opakowania
pudełko 50 g pudełko 250 g
worek 1 kg
worek 1 kg
Warunki przechowywania
przechowywać w temperaturze
od + 2 ⁰C do + 8 ⁰C
od + 2 ⁰C do + 8 ⁰C
Wartości odżywcze
Witaminy:
A, B6, C, E
Składniki mineralne:
wapń, żelazo, magnez, kwas foliowy, potas, fosfor, miedź, mangan, siarka
Smak:
ostry, wyrazisty, niemal identyczny jak korzeń
Zastosowanie:
świetnie pasują do kanapek, sałatek, past, twarożków
Polecane do: